Atlama Kuleleri

atlama kuleleri erzurum

Atlama Kuleleri, Erzurum Birçok yurt içi ve uluslararası müsabakalar ile Avrupa ve Dünya şampiyonalarına ev sahipliği yapan ve aynı zamanda da Türkiye’nin en iyi yükseklik kamp merkezi olan Erzurum’da Türk Telekom Atlama Kuleleri de şehrin sembolü oldu.

2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında yapılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün atlama kuleleri kısa sürede şehrin gözdesi olurken, Türkiye’nin de uluslararası arenada en değerli spor ve turizm tesislerinden biri oldu. Sabah saat 08.00’de kapıları açılan ve gece saat 22.30’a kadar açık bulundurulan Atlama kuleleri insan akınına uğruyor.

Erzurumluların yanı sıra, yurdun çeşitli yerlerinden gelen vatandaşlar ile yabancı turistlerin akın ettiği atlama kulelerine günden ortalama 2 bin insan uğruyor. Erzurum’un sembolü olan ve her geçen gün yıldızı daha da parlayan Atlama Kuleleri, manzarası ve çekiciliği ile kısa sürede büyük bir ilgi odağı oldu. Bir çok sportif organizasyona ev sahipliği yapan ve Türkiye’nin en önemli spor kentlerinden biri haline gelen Erzurum’da spor tesislerinin doluluk oranları da Devlet ve Hükümet Yetkililerinin yüzünü güldürüyor. 2011 Spor Tesislerinin yanı sıra Devletin ve Hükümetin Erzurum ile ilçelerine kazandırdığı spor tesisleri ile kamp merkezlerinde de halka ve gençliğe karşı hizmet kervanı yoğun bir şekilde devam ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz Bu Konuda:

Daha yeni Daha eski